Direktlänk till inlägg 17 september 2006

Älskarinna på begravningen?

Av Vilhelmina - 17 september 2006 17:40

En av tjejerna han bedrog mig med tänker gå på begravningen. Fruktansvärt smaklöst om du frågar mig. Nåja, vill hon promt gå får hon väl göra det. Det ska bli intressant att se vad hon säger till mig.

 
 
Fredrike

Fredrike

17 september 2006 21:42

Men så smaklöst. :-O

http://www.fredrikelantz.com/blog

 
nattbuss

nattbuss

18 september 2006 00:47

men om hon sörjer honom, hur kan det vara smaklöst? har hon inte rätt till det? det var han som gjorde fel mot dig, inte hon. (ja, jag förstår att det kan göra ont för dig, men straffa inte henne för vad han gjorde.)

http://nattbuss.blogspot.com

 
AnnicaB

AnnicaB

18 september 2006 08:36

Håller med nattbuss. Alla som kände Henrik har väl rätt att gå på begravningen. Den är väl för att hedra Henrik?

http://annicanu.blogsome.com

 
Ingen bild

Vivi

18 september 2006 09:55

Det ar klart att Henrik har den storsta skulden, men jag tycker inte hon ar helt oskyldig i vad som hande. Har man en affar med nagon som ar gift ar man medveten om vad man gor, det ar ett val.

Man maste inte ga pa begravningen for att hedra nagon, det gor man i hjartat. Begravningen ar for de levande, inte den dode.

 
Ingen bild

pm

18 september 2006 17:16

Hmm, förstår dig Vivi! Och visst har hon gjort fel också. Dock vet hon antagligen inte att du vet, utan går dit i egenskap av kompis, utåt sett i alla fall. Eller var det så att alla visste om det utom du? Ni är ju dessutom skilda sedan några år tillbaka, så det blir ju inte så att hon dyker upp i egenskap av den mystiska älskarinnan och ställer sig bredvid hustrun och barnen om du förstår hur jag menar. Kanske älskade hon din fd man och vill vara med om detta? Hur som helst, jag förstår verkligen att det inte känns roligt för dig, särskilt som du så nyss fått veta och aldrig fick en chans att konfrontera Henrik med det. Strunta i henne om du kan, även om det är svårt...

 
Ingen bild

Vivi

18 september 2006 21:16

Pm, av hans vanner sa visste alla, det var inget hymlande med henne. Hon overgick fran hangel vid sidan av till proper girlfriend.

Dock vet jag ju att han samtidigt grat och ville ha mig tillbaka sa EGENTLIGEN ska jag val inte vara smasint.

Jag har ocksa insett att hennes sanning formodligen ar en annan an min. Jag vet ju att vi bodde ihop, jag vet ju att vi levde som gifta sa att saga, jag vet ju vad han kande for mig, men vad han sa till henne ar formodligen en helt annan femma.

Jag kan bara inte forsta hur hon kan fa for sig att ga pa begravningen annars. Jag menar, om han sa till henne att vi gjort slut och hon trodde pa honom, ja, da ar det ju annorlunda. Da ar hon ju bara en efter mig sa att saga och det vander jag mig inte emot. Personligen skulle jag skammas ihjal mig om jag var hon och gick pa begravningen, om hon visste det jag vet. men sure, hon kanske vet saker jag inte vet sa who knows, det kanske ar jag som ska skammas.

Jag har har tur som har Fredrike med mig, utan henne vet jag inte hur det skulle ga. Nu behover jag ju inte prata med nagon savida jag inte sjalv vill. Och ja, jag ska strunta i henne. En scen ar det sista jag vill stalla till med. At the end of the day, det storsta skalet till varfor jag gar pa begravningen ar for att visa respekt infor hans foraldrar och jag har svart att se hur de skulle uppskatta en catfight mellan hans ex's...! ;-)

 
Fredrike

Fredrike

18 september 2006 23:40

Jag tänker som du, att begravningen är till för de levande. Sörjer gör man ju iallafall. Äh, jag vet inte, jag tycker bara spontant att det är smaklöst att gå på en begravning som vid-sidan-av-tjej, men som du säger så är hennes sanning säkert en annan än din. Hur som helst - we'll get through it.

http://www.fredrikelantz.com/blog

 
Ingen bild

Bonita

19 september 2006 10:13

Hoppas det blir en fin och vacker begravning. Sköt om dej.

 
Ingen bild

pm

19 september 2006 16:36

Skönt att du får sällskap. Det behövs en sådan dag. Du är bra Vivi, tycker jag. Sköt om dig.

 
Ingen bild

Doris

19 september 2006 19:04

När du väl är på begravningen så kommer du bara tänka på Henrik iallafall... Ta hand om dig Vivi!
Doris

 
Sara

Sara

20 september 2006 13:36

Lycka till på begravningen. Ska bara säga det, att du har verkligen fått en gåva att skriva! Man fastnade direkt för du skriver så målande! Och du verkar vara en väldigt stark tjej!

http://salibe.bloggagratis.se

 
AnnicaB

AnnicaB

21 september 2006 16:52

Tänker på dig idag!
Styrkekramar!

http://annicanu.blogsome.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se